EU
Vihreän siirtymän gaala

Vihreän siirtymän gaala nostaa esiin nuoria kestävän kehityksen yrityksiä

Vihreän siirtymän gaala nostaa esiin nuoria kestävän kehityksen yrityksiä

Biocluster Finland palkitsee nuoria vihreän kasvun yrityksiä Vihreän siirtymän gaalassa huhtikuussa 2023. Kilpailuun voivat osallistua kaikki nuoret innovatiiviset ja kasvavat suomalaisyritykset sekä startupit, joilla on ympäristöystävällinen tuote- tai palveluratkaisu.

Kilpailu avattiin ke 1.2.2023. Hakemus kilpailuun on jätettävä ke 15.3.2023 klo 16.00 mennessä.

Valinnat julkistetaan tiistaina 26.4. Euroopan komission European Cluster Collaboration Platformin (ECCP) ja Itä- ja Pohjois-Suomen alueiden yhteistyössä järjestämän Clusters Meet Regions -tapahtuman iltahuipentumassa Levillä. Kutsuvieraisiin lukeutuu kansallisten sidosryhmien lisäksi Euroopan eri alueiden klusterien edustajia ja virkamiehiä sekä rahoittajista koostuva tuomaristo.

Biocluster Finland tukee vihreää kasvua ja edistää vähähiilisen liiketoiminnan syntymistä ja kiertotaloutta. Yritysten, tki-organisaatioiden, rahoittajien ja julkisen sektorin välisen yhteistyön lisääminen edistää merkittävästi eurooppalaista kilpailukykyä, resurssiviisautta, omavaraisuutta ja kestävää kehitystä.

Lisätietoa Biocluster Finlandin toiminnasta ja nuorille yrityksille suunnatusta Vihreän siirtymän kilpailusta löytyy osoitteesta www.biocluster.fi/gaala. Sivuilta löytyvät myös kilpailun säännöt sekä sähköinen hakulomake.

Biocluster Finlandia koordinoidaan kansallisena Pohjois-Pohjanmaalta käsin. Alue tunnetaan biotalouden, luontoresurssien sekä yrittäjyyden keskittymänä.

Lisätietoja antaa

+358 44 7591 038