• SuomiSuomi
  • EnglishEnglish
  • Vipuvoimaa EU EU rahasto

    Maailman pelastaminen on kannattavaa liiketoimintaa

    poika ja megafoni

    Maailman pelastaminen on kannattavaa liiketoimintaa

    Globaali kysyntä biopohjaisista ja kiertotalousratkaisuista kasvaa voimakkaasti ja Suomi tunnetaan jo kiertotalouden pioneerinä. Asiakasyrityksemme etsivät ratkaisuja vähentääkseen hiilijalanjälkeä, materiaalin kulutusta, lisätäkseen materiaalin kiertoa sekä vähentääkseen muovin käyttöä. Kestävät liiketoimintamallit tuovat kilpailuetua kansainvälisillä markkinoilla, vahvistavat yrityksen brändiä ja avaavat uusia mahdollisuuksia menestykseen. Bio & Circular Finland -ohjelma järjestää palveluja suomalaisille yrityksille, jotka tarjoavat kansainvälisesti kilpailukykyisiä innovatiivisia bio- ja kiertotalouden ratkaisuja. Ohjelman toiminta painottuu vientiin, aktiviteetteihin kohdemarkkinoilla sekä innovatiivisten ekosysteemien rakentamiseen.