• SuomiSuomi
 • EnglishEnglish
 • Vipuvoimaa EU EU rahasto
  Vihreän siirtymän gaala

  Maailman pelastaminen on kannattavaa liiketoimintaa

  poika ja megafoni

  Maailman pelastaminen on kannattavaa liiketoimintaa

  Globaali kysyntä biopohjaisista ja kiertotalousratkaisuista kasvaa voimakkaasti ja Suomi tunnetaan jo kiertotalouden pioneerinä. Asiakasyrityksemme etsivät ratkaisuja vähentääkseen hiilijalanjälkeä, materiaalin kulutusta, lisätäkseen materiaalin kiertoa sekä vähentääkseen muovin käyttöä. Kestävät liiketoimintamallit tuovat kilpailuetua kansainvälisillä markkinoilla, vahvistavat yrityksen brändiä ja avaavat uusia mahdollisuuksia menestykseen. Bio & Circular Finland -ohjelma järjestää palveluja suomalaisille yrityksille, jotka tarjoavat kansainvälisesti kilpailukykyisiä innovatiivisia bio- ja kiertotalouden ratkaisuja. Ohjelman toiminta painottuu vientiin, aktiviteetteihin kohdemarkkinoilla sekä innovatiivisten ekosysteemien rakentamiseen.